hotellgavelstad.com

Turisme i Norge og resten av verden

Få noe ekstra ut av utenlandsferien din

Verden er mindre, og vi reiser mer. Destinasjoner vi tidligere bare drømte om å besøke, er nå noen få timers flytur unna. Vi opplever mer og vi stiller høyere krav; både til destinasjon, opplevelser og komfort. Den gode, gamle sydenferien holder ikke lengre, vi ønsker mer ut av livet enn som så. Dette har reiseoperatørene tatt på alvor, og det tilbys nå opplevelsesferier til spennedene og eksotiske destinasjoner. Så hva med å kombinere hobby, lidenskap og ferie neste gang du legger ut på tur.

Sportsreiser

En sportsreise er den ultimate drømmen for alle sportsfans. Forestill deg at alt er lagt til rett, flybillettene er ordnet, hotellet er bestilt, transporten til stadion er ordnet, billetter til kampen, middag på en fantastisk restaurant, det eneste du trenger å gjøre er å pakke kofferten og møte opp på flyplassen. Stadig flere kombinerer reise og store idrettsopplevelser. Hva med Formel 1 i Singapore, fotballkamp i London eller en hockey-match i New York. Bestiller du en sportsreise lar du profesjonelle ta seg av planleggingen. Du kommer med ønsker, reisearrangørene leverer. Ønsker du bare fly, hotell og billetter til en kamp eller to ordner de det. Du kan også utvide pakken med museumsbesøk, konserter, restaurantbesøk og andre opplevelser. Det er nesten bare fantasien som setter grenser.

Kulinarisk ferie

Matferie er alle foodies våte drøm. Hva med å kombinere sol, strand og vann med kokkekurs, spennende gatemat fantastiske restauranter i Thailand? Eller hva med en vinreise til Sør Afrika? Flere og flere reiseoperatører tilbyr nå tilrettelagte reiser for nye og mer erfarne gourmander. Her står de store mat- og vinopplevelsene i kø, alt planlagt av mennesker med god kjennskap til, og kjærlighet for mat. Din eneste oppgave er å nyte.Så unn deg selv noe ekstra neste gang du legger ut på reise.